1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #1534134

Sv: Växjö - MoDo 121113

J F K: känns ju så märkligt att detta fenomen med att slänga iväg puckar och skröders totala felpassningstatistik kommit till pga. sämkt självförtroende, dessutom fick man ju bästa möjliga start igår. Sen tycker jag sundström överarbetar precis allt, han söker ständigt de snygga avgörande passningarna i offensiv zon och i PP och med den formen har är i nu så går det ofta inte som tänkt, sen skulle jag vilja ha tex skröder framför kassen oftare, ja det gäller ju i varje uppställning, mer puckar mot kassen och alltid en gubbe framför på styrning och ev returer, känns som att modo måste gå tillbaka till de enklaste av de enkla i spelväg för att på nått sätt komma tillbaka till den lysande formen vi hade för en tid sedan.

kul att se ungdomarna iaf, dom gör mål och ett gott intryck, det saknas lite till en bra es-nivå men va fan dom är unga och oprövade så på sikt så kan vi ha en 3-4 riktigt kompetenta es-spelare och kanske mer, sen bara måste man hylla kyle, oj vilken extra dimension det blir i anfallspelet med en såpass skriskoskicklig och med pucken kylig back som fyller på och göra sin gubbe om det behövs.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö - MoDo 121113
Berka:Jo men 24 avslutade ju snyggt i pp, han sökte o fick till slut RR att smacka på från blå, i mål. Även Ahnelöv var bra mkt bättre än före uppehållet, en par uppåkningar i anfallszon, där han höll puck bra. Med tanke på hur många ggr MoDo helt tappat form under uppehåll, o startat med katastrofmatcher, får väl gårdagen ändå anses någorlunda. Dock har jag inga som helst förhoppn mot Schtaaan imöra, de HV o Lulä får väl anses som de bästa just nu.
Kommentera

Sv: Växjö - MoDo 121113

Berka: Nu har väl Skröder under alla år kastat iväg mer eller mindre livsfarliga puckar. Favoriten är när han från en position framför det vänstra sarghörnet drar den rakt igenom slottet, vilket han har gjort var och varannan match sedan han kom. Visst, de har varit hårda och därmed svåra att bryta, men varenda en har varit potentiella indianare.

Det är väl också beroende på form. Man är lite lite långsammare, tar lite längre tid på sig att kontrollera pucken, får mindre tid att behandla den, mindre tid att titta upp osv.

Kontentan är att jag inte tror att det har ett dyft med inställning att göra egentligen. Killen vill nog vinna precis lika mycket som förut.

Sedan har tyvärr Skröder inte gått på mål på många år. Han har väl ända sedan Morison-tiden egentligen försökt varit lite mer lirare och lite mindre powerforward. Synd tycker även jag, för killen är väldigt duktig framför mål och skulle göra ännu mer nytta där än att försöka slå mackor åt andra.

Kommentera