1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492182 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1586754

Sv: Säsongen 13/14
Rytter: Nu förstår jag att det är försäsong och därför är de unga spelarna bättre än de kommer att vara under den riktiga säsongen, menjag gillar verkligen Bengtsson. Han vann väl den interna poängligan nu och jag tycker att han kan vara redo att vara andracenter. En betydigt bättre spelfördelare än Ritola (om inte Anders kan få denne att börja passa pucken i ett tidigare skede).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 13/14

J F K:

Håller med, ifall det inte går att får ordning på Ritola är det ett bra alternativ att flytta upp Bengtsson. Dessutom går det i linje med vår strategi att utveckla unga spelare och ge dom förtroende, kan ju vara värdefullt att visa andra unge spelare att väljer ni modo och är tillräckligt bra och jobbar hårt så kan ni få chansen att spela i en producerande kedja och inte i en tredje/fjärdekedja med begränsat med istid.

Kommentera

Sv: Säsongen 13/14

J F K: Vad är det egentligen som gör att Ritola är så förbannat puckkär? Han lär ju hört både en och tolv gånger att han ska försöka passa tidigare och inte snurra in i hörnet.

Han är ju duktig med pucken och spelsinnet rent placeringsmässigt funkar ju. Är det en brist på spelsinne som gör att han inte ser passningsvägarna eller vad kan det bero på?

Eller är han ba jävligt ego?

Kommentera