1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492185 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #1586762

Sv: Säsongen 13/14

J F K:

Håller med, ifall det inte går att får ordning på Ritola är det ett bra alternativ att flytta upp Bengtsson. Dessutom går det i linje med vår strategi att utveckla unga spelare och ge dom förtroende, kan ju vara värdefullt att visa andra unge spelare att väljer ni modo och är tillräckligt bra och jobbar hårt så kan ni få chansen att spela i en producerande kedja och inte i en tredje/fjärdekedja med begränsat med istid.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 13/14

Rytter: Rittola ska inte spela center, han är aldeles för fri i sitt spelsätt än att ha ett strikt program att följa, han ska spela på en kant och improvisera, lite som dick axelsson är.

Bengtsson har tydligt å då menar jag TYDLIGT visat att han är en ytterst kompetent center och bör kunna axla rollen som 2:a center

Kommentera

Sv: Säsongen 13/14

Rytter: Vad är det för skillnad på Gunnarsson och Bengtsson egentligen? Jag tycker de är närmast identiska i sitt spelsätt, de är båda bra på att hålla i och fördela puckar, går inte bort sig i försvaret samt att de inte känns helt ofarliga framför motståndarnas mål.  

Lite som att man delat Sundström i två delar, spännande att följa bådas utveckling. Tänkbara centrar för första och andralinorna om några år?

Kommentera