1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

502208 inlägg · 4097 ämnen

Inlägg #171841

Sv: MoDo Hockey - Apropå Ingenting
samjo: Fortsättning på [Avd. VVV = Väldigt Värdelöst Vetande] Drygt 11 sekunder ;) Jo det var bra men det var två som var bättre. Däremot så blev det ett par skoldm-guld på 60 meter. Kast med liten boll och stöta kula var ingen av mina favvogrenar precis. 800 meter var inte att tänka på när man har muskelfibrer som max klarade 300 meter i fullfart.

En rolig grej i det hela med 800 meter är att jag trodde att äldsta pojken min skulle vara lika snabb som mig. Jag tog med honom ut till Nordichallen (inomhusfotbollshallen i Sundsvall) för att kika över hans kvaliteér som löpare. Jag hade anmält honom till 60 meter, längdhopp och 800 meter i skol-dm. Det sistnämda var mest med som utfyllnad trodde jag.

Efter den helgen så började jag faktiskt att tveka på att jag verkligen var far till min son. Han var det långsammaste jag sett på en 60 metersbana. Däremot på 800 meter så kom han tvåa efter att ha visat upp ett oerhört tåga och kämpande som jag aldrig någonsin själv haft. Tänk vad fel slutsatser man kan dra om sina egna barn t o m ;)

Själv så hade jag en tre-växlad choppercykel, tror den hette Pepper och hade långlimpa och kaliffastyre? Jag fick den utav mor & far när jag fyllde 7 år. Dessutom så hoppade friläget i helst då uppförsbackarna och detta gör att jag återigen tvekar på om det verkligen är jag som är far till mina barn? ;)
Kommentera