1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495012 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1720670

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Fan det är ju bland era bästa spelare som drar, Lappy är ju riktigt bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Carl Lejonkräk: Han är riktigt bra när han åker mycket skridskor och är lite småelak. Tyvärr händer det inte alltid. Sedan är han verkligen inte en bra spelfördelare, utan håller snarare i pucken för mycket. Han är dålig defensivt och det är inte det minsta konstigt att han har sämst +/- i laget, samt har varit inne på flest mål bakåt av alla.

Charlotte sade ju redan när hon klev på jobbet att det inte skulle bli så långvarigt. Jag var inställd från dag 1 på att det skulle bli tre år baserat på intervjuerna av henne. Att hon nu kliver av var för mig väntat.

Vad jag saknar är varför Lapierre skulle lämna. Wilson verkar ha gjort någonting eller vägrat någonting så man ansåg att han inte kunde vara kvar. Lapierre har inte sparkats som Wilson gjorde. Då kanske det inte är Modo som vill ha bort honom? Det kan finnas massor av anledningar till att han vill bort såsom familj som vantrivs, någonting som hänt på hemmaplan eller andra sociala skäl. Det kan givetvis vara så att AJ är "för tuff", men det låter oerhört märkligt att någon som spelat flera år i NHL och då ibland med lite istid inte skulle klara samma sak i SHL. Någonting är märkligt med det hela.
Kommentera