1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494947 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1733329

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: Sant. Vi tog ju bara 10 av 12 poäng mot KHK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Hemma har vi bara en förlust mot de tre sämsta lagen förutom oss. Å andra sidan har vi bara en bortavinst också. Dvs, det är helt jämt.

Börjar tror att Tingsryd kommer att vinna. Man är oerhört svårspelade och bjuder inte på mycket. (Undantaget första perioden igår då man mycket väl kunnat släppa in fler än de två mål AIK gjorde). Däremot skapar det inte särskilt mycket förutom kontringarna heller.
Ska vi spöa dem så får backarna helt enkelt sluta pincha i den omfattning som Djuse med flera sysslar med. Vi måste ha tålamodet att helt enkelt nöta ned dem, utan att blotta oss bakåt. Där tror jag dock att vi kan bli oerhört naiva och stöta med för mycket folk och inte ha tre man hem. Får vi utdelning blir det en kort matchserie, men får vi inte det kan det bli riktigt jobbigt.

Hur som helst så är Modo i sina bästa stunder ett mycket bättre lag än de allsvenska lagen, men då det varit alldeles för få sådana stunder är man givetvis lite orolig. (Och även när vi varit riktigt vassa i 50 minuter så är det tio minuter under matchen då vi korta stunder spelar med huvudet under armen.).
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Jo, varav tre i en helt betydelselös match.
Har väl inte gått så bra mot övriga bottenkollegor...
Kommentera