1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494950 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1733342

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L: "Det som oroar mes är att vi just spelat så illa mot våra bottenkollegor, där har vi ett stort problem. Inte många pinnar vi tagit mot dom under säsongen klar negativt facit.
Det är allt annat än bra..."

Du gör isf det klassiska felet att ranka bottenlag som dåliga lag, enbart utifrån din egen förutfattade mening att ett bottenlag per automatik måste vara dåligt bara för att man ligger långt ner i tabellen.
Titta istället på vad era bottenkollegor presterat i verkligheten mot övriga lag, det ger väl en klart bättre bild av deras slagkraft.
Jag menar, om ex KHK kan slå SAIK så är det väl inte så jävla konstigt om även Modo skulle ha problem med samma KHK?
Även Rögle och Malmö har ju visat att dom har bra lag som kan slå vilket lag som helst i serien, så era matcher mot dessa lag behöver inte betyda att ni själva är så otroligt usla som du försöker få det till med hjälp av din argumentation.
Personligen är jag säker på att ni kommer att fixa det här, i bäst av 7 ska det otroligt mkt till för att nåt av AS-lagen ska kunna fälla er.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Stämmer, bottenlagen behöver inte vara dåliga lag, bara lite mindre bra än lagen ovanför dem i tabellen.

Sen har ju inte topplagen i allsvenskan förlorat en enda match mot något SHL-lag så de kan ju inte vara så dåliga de heller.
Kommentera