1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2019605

Sv: Silly season - 2019
Ogie Ogilthorpe: Precis. Åström har ändå gjort 14 poäng på 24 matcher i Almtuna. Wahlgren, Wernblom och Linus har alla visat att de klarar av att spela i Allsvenskan. Jag vill inte ha fler Norlindrar, Hedbergar och Berglundar just nu för då står vi med tom trupp lagom till sommaren.

Jag tror inte att laget varit så mycket sämre ifall man kört på någon av dessa istället för att exempelvis låna in spelare vid skador... *host host*. Och även om en spelare som Hagelin och J-Fopp är bättre så hade jag hellre sett att man lagt de pengarna på verklig spets. En stjärnmålvakt eller en målskytt bredvid olofsson till exempel.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett:

Jag ser inget i wahlgren eller wernblom i år som hade gjort vårt lag starkare. Att hävda att dom inte fått chansen är ju direkt okunnigt.

Tycker åhström ska få fortsätta i Almtuna detta år och logga mycket speltid, för hos oss hade han inte gått in i toppkedjorna och det är där han ska spela för att utvecklas. Men jag hoppas han får chansen nästa år.

Wernbloms stats talar ju för sig själv. Vad har han 10p på 25+ matcher varav han gjorde typ 4 i samma match. Han fick spela pp hos oss och spelar i andra kedjan i Västervik. Tycker inte han är en spelare för ett topplag.

Wahlgren behöver man inte kommentera, misslyckas hos oss och i Timrå, inte heller en spelare för ett topplag.

Så helt rätt att inte satsa på dessa tycker jag.
Låst ämne