1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2019607

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett:

Jag ser inget i wahlgren eller wernblom i år som hade gjort vårt lag starkare. Att hävda att dom inte fått chansen är ju direkt okunnigt.

Tycker åhström ska få fortsätta i Almtuna detta år och logga mycket speltid, för hos oss hade han inte gått in i toppkedjorna och det är där han ska spela för att utvecklas. Men jag hoppas han får chansen nästa år.

Wernbloms stats talar ju för sig själv. Vad har han 10p på 25+ matcher varav han gjorde typ 4 i samma match. Han fick spela pp hos oss och spelar i andra kedjan i Västervik. Tycker inte han är en spelare för ett topplag.

Wahlgren behöver man inte kommentera, misslyckas hos oss och i Timrå, inte heller en spelare för ett topplag.

Så helt rätt att inte satsa på dessa tycker jag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Sedan är det väldigt farligt att stirra sig blind på stats när det gäller unga spelare då det finns så mycket som spelar in. Emil Molin gjorde 9 poäng och slutade på -4 efter 50 matcher i Allsvenskan vid 22 års ålder. Innan dess hade han misslyckats i både Brynäs och Mora.

Det finns väldigt många faktorer som spelar in. Det kan handla om bristande fysik, mentalt omognad, dålig attityd, att man har föräldrar som driver på etc. Skulle man bara titta på stats skulle vi såklart skeppat Anton Öhman för länge sedan. Men alla ser att han "har mycket hockey i sig".

Medger att Wahlgren varit en besvikelse, men Wernblom, Linus och Åhström har alla visat någon form av "edge" som jag gärna skulle vilja behålla ifall vi blir kvar i Allsvenskan.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Var i mitt inlägg hävdade jag att...

...Laget hade varit starkare med dem?
...De inte fått chansen?

Var god arbeta upp läsförståelsen innan du förolämpar mig tack.

Jag tycker jag var extremt tydlig med min poäng, att laget i nuvarande form hade blivit sämre ifall vi satsat på dessa spelare istället för Hagelin och J-Fopp, men att det dels kan vara bra att ha ett par unga spelare från trakten som är lite för dåliga för att SHL-klubbarna ska få upp samt att vi kanske hade haft utrymme i lönebudgeten för att värva en målvakt och en producerande forward. Så frågeställningen är snarare "Skulle du vara villig att byta bort Hagelin och J-Fopp mot en Cannata och en Meyer?".

Sedan ser jag hellre att man ger våra egna talanger chansen en gång för mycket än lånar in Albin Eriksson, det hymlar jag inte med. Utgår ifrån att du tycker att det var ett lyckat beslut att plocka in Albin eftersom du valde att inte kommentera det.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Hade varit lite coolt om dom signar typ Tambellini på kontrakt ute på isen inför publiken!!!

En önskedröm ba !!
Låst ämne