1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2019619

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Var i mitt inlägg hävdade jag att...

...Laget hade varit starkare med dem?
...De inte fått chansen?

Var god arbeta upp läsförståelsen innan du förolämpar mig tack.

Jag tycker jag var extremt tydlig med min poäng, att laget i nuvarande form hade blivit sämre ifall vi satsat på dessa spelare istället för Hagelin och J-Fopp, men att det dels kan vara bra att ha ett par unga spelare från trakten som är lite för dåliga för att SHL-klubbarna ska få upp samt att vi kanske hade haft utrymme i lönebudgeten för att värva en målvakt och en producerande forward. Så frågeställningen är snarare "Skulle du vara villig att byta bort Hagelin och J-Fopp mot en Cannata och en Meyer?".

Sedan ser jag hellre att man ger våra egna talanger chansen en gång för mycket än lånar in Albin Eriksson, det hymlar jag inte med. Utgår ifrån att du tycker att det var ett lyckat beslut att plocka in Albin eftersom du valde att inte kommentera det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett:

Fast något hävdar du ju eftersom du nämner dem och gärna sett att vi behåller dem.

ska vi bli bättre måste vi ersätta de som inte håller måttet eller kan ta en viss roll med andra spelare. Så ja jfopp bidrar betydligt mer i laget än nämnda spelare i sin roll. Dom ska spela högt upp och där har vi inte plats och när som fick chansen presterade dom inte.

Lånet är ju en konstig sätt att försvara ditt resonemang. Skulle man behållt Werner eller Wahlgren på ett 12 mån kontrakt för att täcka upp för skador och sedan sitta på bänken? Nej då ser jag hellre att man lånar in och avbryter lånet om det inte går bra och pröjsar lön för 2-3v istället. Och ja lånet av Albin var en flopp, så självklart att det inte var värt att kommentera det.

Vi har ju ersättare i organisationen i form av Wahlgrenx2 och ser hellre att de får chansen nu när wernblom och Wahlgren fått sina. Betydligt billigare också eftersom vi redan avlönat dem.

Trodde att vi redan provat på att bli kära i våra egna spelare och hålla kvar vid dem för länge, och detta har ju knappast gjort oss till ett topplag tidigare. Vi jar även provat att spela med ca 30-40% juniorer en säsong och det vet vi också hur det gick.
Låst ämne