1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494262 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2019625

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett:

Fast något hävdar du ju eftersom du nämner dem och gärna sett att vi behåller dem.

ska vi bli bättre måste vi ersätta de som inte håller måttet eller kan ta en viss roll med andra spelare. Så ja jfopp bidrar betydligt mer i laget än nämnda spelare i sin roll. Dom ska spela högt upp och där har vi inte plats och när som fick chansen presterade dom inte.

Lånet är ju en konstig sätt att försvara ditt resonemang. Skulle man behållt Werner eller Wahlgren på ett 12 mån kontrakt för att täcka upp för skador och sedan sitta på bänken? Nej då ser jag hellre att man lånar in och avbryter lånet om det inte går bra och pröjsar lön för 2-3v istället. Och ja lånet av Albin var en flopp, så självklart att det inte var värt att kommentera det.

Vi har ju ersättare i organisationen i form av Wahlgrenx2 och ser hellre att de får chansen nu när wernblom och Wahlgren fått sina. Betydligt billigare också eftersom vi redan avlönat dem.

Trodde att vi redan provat på att bli kära i våra egna spelare och hålla kvar vid dem för länge, och detta har ju knappast gjort oss till ett topplag tidigare. Vi jar även provat att spela med ca 30-40% juniorer en säsong och det vet vi också hur det gick.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Nu var det Linus jag tänkte på med Albin Eriksson. Det skickade dåliga signaler.

Sedan är det här "de ska spela högt upp"-resonemanget lite knepigt i Björns lag. I normala fall skulle det betyda topp-3. I MoDos fall så har vi 4-5 spelare forwards med offensiv spets och resten är brunkare. Jag skulle vilja vända på frågan. Finns det verkligen plats för samtliga av...

Forsberg
Häggström
Hagelin
Jellvert
Sylwander
Rosdahl

...i ett lag som satsar på att gå upp? Vad händer i fall Tambellini och Johnsson blir skadade? Vilka ska producera då?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Såg förresten att Albin hade uttalat sig om att det ev. skulle ha skett en "miss i kommunikationen" för att han inte fick tillräckligt med speltid i Modo, som om att han skulle ha förtjänat mer istid oavsett hur han presterade (gissningsvis för att han klev ner ett steg). Visst, han och Skellefteå förväntade sig säkert mer istid, men den förtjänar man väl.

Det var så jag tolkade hans uttalande i alla fall. Men han var väl inte tillräckligt bra för att ersätta en ordinarie, helt enkelt.
Låst ämne