1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494331 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2053141

Sv: Silly season - 2020
Sven Tuta:

Er tanke på varför är vi så utsatta i år? finns flera topplag som har kompletta spelare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
jonsson: Som Nucky skriver, sen hade JFK en bra synpunkt häromdagen, tex Löven har lite fel årgång på sina bättre spelare vilket inte är lika intressant för Shl, dom har relativt färdigutvecklade spelare i högre ålder.
Timrå har några men heller inte där är det många som kommer spela shl, Är väl bara Bratten, Dahlén och Lundin som känns aktuella när Jens Lööke annonserat att han vill spela kvar även om Jens skulle få det svårt i shl.
Modo borde inte ha tappat Olofsson och Rosdahl som hamnar i samma fack som tex lööke men jag tror ändå dessa båda herrar skulle klara sina roller bättre än många i tex löven och Timrå.

Sen har Modo för många duktiga juniorer som gjort 2 säsonger i As och är högintressanta för Shl, löven hade väl knappt någon och i Timrå är det väl bara Linus nässén som kan vara något för att utveckla i shl, fast han tillhör väl ändå Frölunda så?!

Modo är det lag som kommer drabbas värst tyvärr, Modo kommer med andra ord ligga rätt långt efter sina närmaste konkurrenter i lagbygge vilket kommer innebära enorma svårigheter i höst.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
jonsson: Vi hade enormt flyt som fick behålla så många ifjol. När vi ”missade” att gå upp i år blir vi därför dubbelt drabbade i år.
Våra unga talanger är högvilt för SHL-klubbarna, och detta är knappast första året man är där och hugger på dom.
Låst ämne