1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494392 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2053147

Sv: Silly season - 2020
Nucky:

Helt enkelt för att vi hade bäst individuella spelare och de unga med skyhög potential.

Fans ingen forward som är bättre än tambellini. Klart spelaren som slår poängrekord är högvilt. Karla går framåt år för år och gör nu sin bästa säsong poängmässigt samt stabiliserat spelet över hela banan.

Norlinder, Berglund, Hedberg är högvilt pga unga duktiga backar som redan nu är redo och har skyhög potential.

From tror jag inte fick förnyat då han stundtals har haft svårt att ta en plats som toppspelare.

Björka har varit här länge och har ingen framtid som spelare i första eller andrakedjan hos oss. Klart man då flyttar hem.

Olofsson och Rosdahl är väl de konstiga tappen, speciellt Rosdahl som gick ner för att utvecklas och han hade nog mått bra av ett år till här. Olofsson är nog lite mer redo, men samtidigt tror jag han har svårt att bli en ledande spelare och få den roll han ska ha. Skulle mått bra av att vara första eller andracenter i ha nästa år. Men antar att iko behöver "billiga" värvningar, och han lockas dit med en högre lön. Men gissar att både han och Rosdahl kommer vara i tredje/fjärdekedjan.

Så summeringen är att vi blir hårdast drabbade för att vi hade bäst spelare och de med högst potential, samt att vi visat att vi kan utveckla spelare individuellt.

Ska vi se något positivt så kan vi använda detta som sälj vid kontraktsförhandlingar. Kom till oss, antingen lirar ni shl med modo året efter, eller så har ni utvecklats så mycket att ni kan få ett shl kontrakt. Tror säkert en sådan som svenningsson som borde vara eftertraktad på marknaden väger in personlig utveckling och resultatet modo visat upp när det gäller individuell utveckling av spelare.
Låst ämne