1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494331 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2053330

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Jag tror att Timrå har sparat ihop till en liten satsning. Det ryktas lite om Anton Lander på Domustrappan...

Man gjorde inga värvningar under säsongen som var.
Så som svar på flera av dina frågor, så tror jag ekonomin är bra. Den nye klubbdirektören sägs vara ett klipp, som jag tror också kommer att ge ekonomin ett lyft. Om man läser intevjun med Ante K i dagens ST så får jag krydda på min känsla att Timrå IK jobbar på bra nu. Man bygger brett i föreningen för att kunna bli ett SHL lag.

Varför det dröjer är just pga att det tar längre tid i år att sätta budgeten. Att Modo kunde gasa på direkt med nyförvärv var ju för att man tappat halva laget. Timrå är inte alls i samma sits.
Jag upplever att trivseln i laget är enormt hög och de flesta vill vara kvar.
Men spelarna avvaktar Timrås budget. Snart händer det grejer tror jag.

Jag tror inte att spelarna som du nämner kommer att kräva så mycket mer i lön. Många ev dem, tro det eller ej, kommer vara nöjda med att få fortsätta sin personliga utveckling i Timrås anda.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
kulltorp: Är det därför Sebbe Ohlsson vill hem till SAIK, Lundin till Finland samt att er målis redan dragit?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
kulltorp:

Så du tror att en Lundin som gick till Timrå för att få fart på karriären och förmodligen vad ganska "billig" nöjer sig med samma lön efter att gjorts sin livs säsong. Samma gäller vissa andra.

Lundin börjar komma i den ålder där det blir viktigt att öka inkomsten på kontrakten år för år då han har max 10 år kvar på sin karriär och inte lär ha tjänat några enorma summor tidigare.

Tror du underskattar spelarnas vilja att få bättre kontrakt när dom gjort personbästa och slagit alla förväntningar, eller betalade ni lön till Lundin motsvarande en 60+p spelare inför denna säsong.
Låst ämne