1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494323 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2053325

Sv: Silly season - 2020
kulltorp:

Jag tror du underskattar vad Dahlen kostar er, trots att han har lön från SJ denna säsong. Sägs ju att fallskärmen möjliggjorde denna värvning då han har en riktigt bra lön om man slår ihop summan ni ger samt SJ ger.

Ekonomin er är under kontroll jämfört med tidigare, fast det är ju iof ingen bra jämförelse då den var katastrof, men kommer man kunna behålla alla som man vill ha kvar när man tappar 6M i fallskärm? Lööke, Lundin, Hartman, Ohlsson kommer alla vilja ha en rejäl ökning efter deras fina säsonger.

Därav min fråga ifall du tycker det är rätt att gå all-in på Dahlen ifall det innebär att man inte har råd att förlänga med de ovan.

Blir intressant att se hur er ekonomi påverkas av det tidiga avslutet, samt tappet av 6M i fallskärm. Er supporter insamling är ju inget att lyfta fram, inte ens uppe i 200k än.

Varför dröjer det med förlängningar från Timrå, ni har ju spelare som öppet deklarerat att de vill vara kvar, bara signa dom och presentera så klubben får sig en boost och kan locka andra spelare när dom ser att det satsas för att bygga ett topplag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter:
Lite silly

Tror Hedman lägger så tänker följande backsida

Nässen- Öhman
Nolan Z- Erik Ullman
Belov-Wallinder
Alexis Binner-Styf

Puckskicklig backsida med fysiska inslag

Belov-Wallinder tror jag mkt på.

Anfallssidan

CJ Suess-J Benik-Svenningsson
LP-Aagaard-Ahl
Åhs - Jellvert - Olhaver
Sylw- Hägga - Johan F
Niederbach

Benik/Suess/Zajac är väl frågan om vi har råd med, å andra sidan kanske de är glada att jobb finns.

Tror Ahl och LP skulle bli mkt bra tillsammans.

Vi har även Ludwig Stenlund som skulle kunna vara ett alternativ, kanske kan tävla med Jellvert om 2/3 C.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Jag tror att Timrå har sparat ihop till en liten satsning. Det ryktas lite om Anton Lander på Domustrappan...

Man gjorde inga värvningar under säsongen som var.
Så som svar på flera av dina frågor, så tror jag ekonomin är bra. Den nye klubbdirektören sägs vara ett klipp, som jag tror också kommer att ge ekonomin ett lyft. Om man läser intevjun med Ante K i dagens ST så får jag krydda på min känsla att Timrå IK jobbar på bra nu. Man bygger brett i föreningen för att kunna bli ett SHL lag.

Varför det dröjer är just pga att det tar längre tid i år att sätta budgeten. Att Modo kunde gasa på direkt med nyförvärv var ju för att man tappat halva laget. Timrå är inte alls i samma sits.
Jag upplever att trivseln i laget är enormt hög och de flesta vill vara kvar.
Men spelarna avvaktar Timrås budget. Snart händer det grejer tror jag.

Jag tror inte att spelarna som du nämner kommer att kräva så mycket mer i lön. Många ev dem, tro det eller ej, kommer vara nöjda med att få fortsätta sin personliga utveckling i Timrås anda.
Låst ämne