1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494315 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2053306

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Det var mer bara en fundering jag hade generellt. Om man vet att det blir en liten mellansäsong så kanske det är bättre att satsa dyrt när man "går för det", men jag vet inte. Det kanske bara blir en mellansäsong iallafall, och barto kanske inte kan göra ngn skillnad i år, samtidigt som han kostar enorma pengar.

Apropå Timrå så vet jag att Dahlen inte har tillnärmelsevis samma lön som Barto kmr ha. Sedan tror jag Timrå kmr att satsa lite på nästa år. Men det är bara vad jag tror. Och utifrån det är det rätt att satsa på Dahlen mfl. Ekonomi finns.

Jag tycker inte heller man kan jämföra Dahlen och Barto med varandra. Betydelsen för föreningarna skekar en gigantisk aning på de två.
Barto har ni haft i föreningen en halv säsong. Som knappast har mer än en gnutta känsla för Modo än, hur mycket ni än vill det. Han är ju ganska glad att en förening vill satsa på honom efter allt som hänt.
Inte desto mindre är han en kanonmålvakt.

Jag är inte här för att djävlas med er, jag känner hur upprörd du blir.
Det är väl ganska sunda frågor kan jag tycka.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
kulltorp:

Jag tror du underskattar vad Dahlen kostar er, trots att han har lön från SJ denna säsong. Sägs ju att fallskärmen möjliggjorde denna värvning då han har en riktigt bra lön om man slår ihop summan ni ger samt SJ ger.

Ekonomin er är under kontroll jämfört med tidigare, fast det är ju iof ingen bra jämförelse då den var katastrof, men kommer man kunna behålla alla som man vill ha kvar när man tappar 6M i fallskärm? Lööke, Lundin, Hartman, Ohlsson kommer alla vilja ha en rejäl ökning efter deras fina säsonger.

Därav min fråga ifall du tycker det är rätt att gå all-in på Dahlen ifall det innebär att man inte har råd att förlänga med de ovan.

Blir intressant att se hur er ekonomi påverkas av det tidiga avslutet, samt tappet av 6M i fallskärm. Er supporter insamling är ju inget att lyfta fram, inte ens uppe i 200k än.

Varför dröjer det med förlängningar från Timrå, ni har ju spelare som öppet deklarerat att de vill vara kvar, bara signa dom och presentera så klubben får sig en boost och kan locka andra spelare när dom ser att det satsas för att bygga ett topplag.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
kulltorp:
Kanske nåt man får leva med när man då och då är här för att djävlas.

I övrigt så tycker jag man skall försöka satsa varje säsong om ekonomi finns. Man vet aldrig hur saker och ting slår ut, oavsett så har vi bättre förutsättningar än många andra klubbar inför nästa säsong. Jag har så svårt för det här med att ge sig själv ursäkter för att inte lyckas inför en kommande säsong.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
kulltorp: enl uppgifter i media hade Dahlén stor del av lönen från SJ runt 140t/mån
Låst ämne