1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2053368

Sv: Silly season - 2020
kulltorp: Timrå kommer garanterat få behålla de flesta av sina spelare då dom själva aviserat att dom vill stanna och trivs bra i klubben. Några av dessa herrar har ju redan provat på spel i högre ligor med mindre framgång med. Då stannar som nog hellre 1 år extra och utvecklas och får mer framträdande roller.

Dahlén spelar till 99% i Timrå nästa säsong om inte Sharks ger kravet på att dom tycker han är för bra och vill att han ska spela på högre nivå.

Och varför vi tappat våra ledande spelare är ju egentligen inte konstigt då inga av dom spelat på någon högre nivå innan så vill dom ju ta chansen såklart när den dyker upp efter spelat 4-5 säsonger i allsvenskan. Och varit riktigt framgångsrika på allsvensk nivå.

Nä blir spännande att följa detta men Timrå kommer lägga mer pengar och satsa i år det har ju nubben sagt med så dom blir nog att räkna med. Vi har en hel del luckor att fylla men framtiden får utvisa vart det landar någonstans. Vi vet ju inte ens om det blir någon hockey nästa säsong ens.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Dundee: Nog lär väl Sharks ha ganska stort intresse av att han börjar röra sig lite utanför sin "comfort zone" och spelar på högsta möjliga nivån istället för att harva på i allsvenskan år efter år, det är ju ingen välgörenhet dom sysslar med direkt. Hur nu hans kontraktssituation ser ut, jag har dålig koll. Men jag tror inte dom har så stort intresse av att han fortsätter "mysa" på hemmaplan.

Något "vrakpris" lär det inte bli i alla fall, luktar mest önsketänk från timråiterna.

Skulle han vara aktuell för Timrå lär det lär bli någon liknande lösning som med Bartosak (om vi nu lyckas landa honom)
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Dundee: Dahlén kan ju omöjligen stanna i Timrå. Det vore riktigt korkat faktiskt. Han kanske fortfarande är rädd för NHL/AHL, men då måste han ta sig till SHL i alla fall.
Låst ämne