1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494458 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2066930

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Timrå tröstade sig igår med att de hade 3.5 mille från NHL att vänta i kommande års budget. Det innebär att vi gick rejält plus och ändå har mer att vänta till nästa års bokslut om nu Norlinder skriver på. Löven inte får särskilt mycket alls antar jag.
Det är klart att det känns riktigt bra i magen att börja säsongen med mer sålda årskort och pengar som är garanterade från försälningar.

AIK har väl pengar från Ryssland att vänta sig så länge man håller sig från att förarga maffiabossen, så deras ekonomi går inte att bedöma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Timråiterna trodde att vi skulle gå i konken och skrattade när säsongen vart inställd och vi stod där med våra dyra nyförvärv (Iikka, Belov, Bartosak) utan möjlighet att ta in intäkter i finalspel.

Nubben hyllades som smart som inte förstärkte och riskerade något. Nu vet vi sanningen, det fanns inga pengar till detta.

Nu har vi fått facit, vi gör alltså 3.3 miljoner plus utan att få chansen till en finalmatch. Timrå backar 1.8M trots att man fick spela en match av 3 planerade hemma, samt att man hade 6M i fallskärm från SHL.

När det kommer till ekonomi vet jag vilken ledning jag är tryggast med.

Underbart att Berglund skriver kontrakt och genererar fina pengar till oss, nu väntar vi bara på Norlinder och Hedberg så vi får lite extra slantar in. För oss är det ju skit samma om Hedberg skriver i år eller inom 1-2 år, vi får samma summa oavsett. Kanske egentligen bäst att han skriver senare så det sprids ut lite.

Hur som helst inte illa för en klubb att betala dubbla löner och fortfarande göra rejält mycket bättre resultat än konkurrenterna.
Kommentera