1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494507 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2066956

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Timråiterna trodde att vi skulle gå i konken och skrattade när säsongen vart inställd och vi stod där med våra dyra nyförvärv (Iikka, Belov, Bartosak) utan möjlighet att ta in intäkter i finalspel.

Nubben hyllades som smart som inte förstärkte och riskerade något. Nu vet vi sanningen, det fanns inga pengar till detta.

Nu har vi fått facit, vi gör alltså 3.3 miljoner plus utan att få chansen till en finalmatch. Timrå backar 1.8M trots att man fick spela en match av 3 planerade hemma, samt att man hade 6M i fallskärm från SHL.

När det kommer till ekonomi vet jag vilken ledning jag är tryggast med.

Underbart att Berglund skriver kontrakt och genererar fina pengar till oss, nu väntar vi bara på Norlinder och Hedberg så vi får lite extra slantar in. För oss är det ju skit samma om Hedberg skriver i år eller inom 1-2 år, vi får samma summa oavsett. Kanske egentligen bäst att han skriver senare så det sprids ut lite.

Hur som helst inte illa för en klubb att betala dubbla löner och fortfarande göra rejält mycket bättre resultat än konkurrenterna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Ännu mer stolt blir man över vår ledning när vi går 3.3 miljoner plus i Allsvenskan och samtidigt som SHL klubben Luleå med sin sportsliga succé går närmare två miljoner minus !!

Modos årtionde bästa förvärv : Johan Widebro !!!!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Det är otroligt bra gjort! Hatten av...
Själv vill jag tro och hoppas att den ljusnande framtid är vår... med det sagt: Starkt jobbat.
Kommentera