1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494331 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2076676

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Tarasov:

Man har varit med för länge för att bli upprörd av en träningsmatch. Det enda som irriterar är att det är lite tillbaka på ruta ett efter de två tidigare fina matcherna.

Men det är bara för Ville och gänget att gnugga på, det är först om över en månad vi ska vara redo för tävlingsmatcher.

Men man fick se idag att det blir tunt bakåt med 3 ordinarie borta (wallinder, dahlroth, Corrado) även om juniorerna skötte sig ok. Sedan är avsaknaden av Gagnon påtaglig då vi saknar en ledande center.

Bra av Glader att ta in dem tidigare så de får träning och matcher med laget innan det går igång på riktigt.

Finns inte så mycket att ta med sig från matchen idag som helhet då laget presterade dåligt.

Men Aagaard tror jag blir riktigt nyttig, väldigt allround och kreativ med bra skridskoåkning. Känns som han kommer göra jobbet som andracenter.

Åhström visar att han vill vara med på allvar. Utlåningen har gjort honom gott, känns mer som en senior nu. Tycker faktiskt han ligger före LP i dagsläget.

Ohlsson visar bra speed och vinner mycket åkdueller men får det svårt när resten av laget är under isen då han inte är den som klarar att skapa på egen hand.

Max tycker jag också gör det bra, åker mycket och ligger rätt och tar ansvar i defensiven. Kommer passa bra i fjärdekedjan och göra den jobbig.

Men överlag förväntar jag mig mer av samtliga, speciellt de som ska leda laget t.ex Heppo, Lindgren, Hedberg måste upp ett par snäpp.

Öhman måste börja bevisa nått nu, förra året under Björn var han stundtals misshandlad, nu har han ingen ursäkt utan måste bevisa varför han ska ha en plats. Annars får vi byta ut honom mot Viklund.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Rytter:
När det gäller Åhström är jag skeptisk, jag tycker in han håller för att kunna producera i ett allsvenskt topplag. Han är inte dålig men det händer inte tillräckligt mkt kring honom för att jag skall vara nöjd. Kan han acceptera en roll som 13-14 fw så kommer han vara en bra kugge i laget, att vara 13 forward innebär trotts allt rätt mkt speltid.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Var det här Timrås första guld sen 1969...
Kommentera