1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494357 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2076694

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Rytter:
När det gäller Åhström är jag skeptisk, jag tycker in han håller för att kunna producera i ett allsvenskt topplag. Han är inte dålig men det händer inte tillräckligt mkt kring honom för att jag skall vara nöjd. Kan han acceptera en roll som 13-14 fw så kommer han vara en bra kugge i laget, att vara 13 forward innebär trotts allt rätt mkt speltid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Jaja min analys efter matchen utan att ha sett den: Viktigt! Nu är grabbarna nere på jorden igen och det kommer tränas hårdare än någonsin. Fanns det något positivt överhuvudtaget att ta med från matchen? Var Ville galen i båset? Flög kavajen? Var Hedberg lika frånvarande som tidigare? Var någon av de bärande spelarna bra? Hängde sheriffen med i nhl-jonthas tempo? Hur skötte sig våra yngre lovande förmågor som Wallinder, Styf och Max T?

Timrås första match och dom verkar ha gjort en bra match. Vilka stack ut där? Visade nhl-jontha upp nhl klass och tog han för sig i det fysiska spelet och käkade puck. Körde Reinhardt över allt och alla? Höll Blomman hög Shl klass?

För övrigt är jag positiv till att värva Viklund. Det känns förbannat klent om sheriffen eller Corrado går sönder.
Kommentera