1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2224225

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Om man tänker att HV ska åka åttor runt motståndarna i HA för att motsvara förväntningarna så lär man bli besviken/skadeglad för det kommer inte hända.

De kommer förlora matcher, de kommer ligga under i matcher och gneta ikapp till förlängningspoänger och de kommer ta trepoängare.

Grejen är att jag tror de kommer hålla en jämn, hög nivå över 52 matcher plus slutspel som inget annat lag kommer vara i närheten av. Till skillnad mot de flesta andra tycker jag HV bevisade lite av det igår. Ett historiskt smålandsderby där det inte råder några som helst tvivel över vilket lag som hade bästa motivationen. Fullt naturligt.

De (Vvik) ledde dessutom med 3-1 i tredje. Men så fick HV ett lillfinger och vips var det 3-3. Förlust i sudden iofs men det var av akademisk betydelse.

Så här kommer det se ut och det när HV underpresterar. Det är suddenförluster mot lag av Vvik:s kaliber som kommer vara deras lägstanivå typ. Självklart kommer de förlora en och annan efter full tid också men de kommer inte vara många. Den nivån kommer i första hand räcka till en stabil serieseger
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: Håller med. Det är bara att titta på HVs lagbygge. Det är mer SHL i det än exv. Timrås
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mikenomad: jag skulle gissa på att de ligger och nosar på poängbästa resultat i serien. Osäker på hur många förlorade poäng det max tillåter. Men det är nog mer deras möjlighet att få laget att jobba varje match i stället för motståndarna som avgör om de lyckas.
Men visst finns det fallgropar även om de nog kan styra runt de flesta.
Kommentera