1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494265 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2225060

Sv: Apropå ingenting...
Nooky:

Ni ser sjukt starka och jämna ut i år. Omark, Musik och Honka är väldigt sevärda.

Är det er tur i år? Jag tror fan det, ni har ett jämnt och stabilt lag kryddat med riktigt bra spets och två vassa målvakter.

Hur tänkte nubben när han var ut inför säsong och sa att detta skulle vara ett slutspelslag? Snacka om att sätta onödig press på denna trupp. Forwardssidan saknar minst två spetsar och baksidan känns väldigt trubbig och saknar några riktigt bra tvåvägsbackar, lite för mycket defensiva backar som känns rätt tröga och får problem när tempot dras upp och de sätts under hård press.

Skulle vilja veta hur nubben tänkte när han ansåg att de minst skulle ha fyra lag bakom sig? Tror de ska vara nöjda om de kan undvika kval och se till att två lag bakom sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Tycker du är rätt ute i nästan allt du skriver, däremot så har vi 2 bra tvåvägsbsckar i Zajac och LaLeggia, problemet är att Freddan senaste tiden valt att sätta dem i samma backpar, dels är de rätt små i växten och kan få det tufft mot starka forwards, sen tappar man lite av bredden på backsidan i att sätt de 2 spetsigaste backarna i samma backpar.

Forwardssidan har jag sagt från dag 1 att Nubben valt fel väg och signat med alldeles för många breddspelare från HA truppen, hellre då breddspelare som har SHL rutin i så fall och vet vad som krävs på denna nivå. En spelare jag gärna sett som inte signat än är Forsbacka-Karlsson tex.

Det som man ändå får ha lite förståelse för var också att marknaden var rätt tunn när vi kom in så sent på silly med det utdragna slutspelskvalet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Jag är lite kluven till deras Forwarduppsättning , men jag tror ändå om dom får alla att dra åt samma håll så kan det leda till något, men det såg väldigt dystert ut i blickarna på timrå spelarna redan vid 2-0 målet tycker jag

backarna visst dom saknar 2 st av deras givande backar, men man tänker att dom andra i laget borde väl veta hur man gör i sin egna zon, eller har dom bara 2 backar som vet det?

vissa stunder såg det som en stor gigantisk hönsgård i deras försvar och hoppas på att dom kan fixa ordning det för det kan inte ha varit så kul för deras målvakt ikväll när han knappt fick någon hjälp på returerna te.x

men men , allt ska spelas om och det kan nog bli bättre ju längre säsongen lider.


Jag tycker vi är en bra kandidat till att gå hela vägen, men jag saknar jämnheten med våra passningar i vårat spel, känns stundtals att vi slarvar i våra passningar men utöver det så tycker jag det ser väldigt bra ut.
Kommentera