1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2225064

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Tycker du är rätt ute i nästan allt du skriver, däremot så har vi 2 bra tvåvägsbsckar i Zajac och LaLeggia, problemet är att Freddan senaste tiden valt att sätta dem i samma backpar, dels är de rätt små i växten och kan få det tufft mot starka forwards, sen tappar man lite av bredden på backsidan i att sätt de 2 spetsigaste backarna i samma backpar.

Forwardssidan har jag sagt från dag 1 att Nubben valt fel väg och signat med alldeles för många breddspelare från HA truppen, hellre då breddspelare som har SHL rutin i så fall och vet vad som krävs på denna nivå. En spelare jag gärna sett som inte signat än är Forsbacka-Karlsson tex.

Det som man ändå får ha lite förståelse för var också att marknaden var rätt tunn när vi kom in så sent på silly med det utdragna slutspelskvalet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik: Vi har en icke fungerande första kedja OCH det är oroväckande .
Så kallade ledande spelare höjer sig inte i en enda match och det är märkligt , någon av dom är en missräkning .
Eller är kedjorna fel sammansatta ?
Vi skyller på ett nytt lag och det tar tid ,alla lag nya spelare vad jag vet , det är inget att skylla på .
Det här ser inte bra ut .
Vi känner igen vårt spel sedan förr , vi försöker hålla stånd den första perioden , period 2 :försöka göra ett eller två mål , 3dje hoppas att det håller hela perioden ut.
En tråkig hockey blir det … synd
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik:

Fast jag ser de inte som tvåvägsbackar först och främst, utan jag ser dessa snarare som offensiva backar. Men ja ett problem är att dessa spelar tillsammans, de hade nog gjort mer nytta var för sig med en defensivback, där de kan vara spelaren som är kylig och kan hålla pucken och hitta lösningar när man blir pressade, och samtidigt inte behöver vara den som primärt ska rensa framför målet och vara fysiska mot motståndarna. Varför inte spela dem med Erixon och sedan Bohm?

Ja klart att marknaden spelade in när det kommer till möjligheten att värva ihop ett lag, men det gör ju bara uttalandet om slutspel ännu märkligare. I dagsläget har jag svårt att de att fyra lag skulle vara sämre än Timrå.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sputnik:
Första året är knepigt, mindre pengar än alla andra osv. Men tycker han tagit in efter bästa förmåga Erik A och Alvarez är stabila, sen gäller det att Lodin/Rattie/Hanzl kan producera kan även Lööke lyfta sig så.
Kommentera