1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494265 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2230455

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Nucky: Det jobbiga med kvällens match bortsett från att det blev förlust är att det visade så tydligt bristerna i laget att man saknar spetts på forwadssidan. Samt att om Tex är borta så har vi ingen målvakt som kan vinna matcher åt laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
DrCox: Ja, det här "Ge det 15 matcher innan du uttalar dig!" blir så tramsigt. Visst är det lustigt att samtliga av de andra favorittippade lagen inte tycks ha några problem att få ihop spelet från match 1?

Och det man lätt glömmer är att när vi har spelat ihop oss oss i match 16, så har de andra lagen hunnit fila på detaljerna ännu mer.

Jag hoppas att dagens match var ett olycksfall i arbetet, men känslan är, tyvärr, att det är hela organisationen som brister. Det vill säga, det handlar inte om otur med skador, fel tränare, inte ens fel sportchef, utan att det saknas kunskap och vinnarkultur i hela organisationen, från styrelse till materialförvaltare. Sådant tar tid att förändra, men förhoppningsvis har vi fått in ett starkt gäng med Karlin, Hinken och Nordgren som kan driva saker å ting i en positiv riktning.
Kommentera