1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2230462

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
DrCox: Ja, det här "Ge det 15 matcher innan du uttalar dig!" blir så tramsigt. Visst är det lustigt att samtliga av de andra favorittippade lagen inte tycks ha några problem att få ihop spelet från match 1?

Och det man lätt glömmer är att när vi har spelat ihop oss oss i match 16, så har de andra lagen hunnit fila på detaljerna ännu mer.

Jag hoppas att dagens match var ett olycksfall i arbetet, men känslan är, tyvärr, att det är hela organisationen som brister. Det vill säga, det handlar inte om otur med skador, fel tränare, inte ens fel sportchef, utan att det saknas kunskap och vinnarkultur i hela organisationen, från styrelse till materialförvaltare. Sådant tar tid att förändra, men förhoppningsvis har vi fått in ett starkt gäng med Karlin, Hinken och Nordgren som kan driva saker å ting i en positiv riktning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Bad_Brett:

"Visst är det lustigt att samtliga av de andra favorittippade lagen inte tycks ha några problem att få ihop spelet från match 1?"

Mora lyckades ju grymt bra mot topplaget Vita Hästen. Ssk visar verkligen att de fått ihop det till premiären. Bik hade stora problem med Kristianstad där man långa stunder var under press och förlorade skotten med 37-22 och vann pga två pp mål. Hv som är stora favoriter hade det rätt kämpigt med AIK.

De enda topplagen som egentligen imponerande var Västerås som fullständigt körde över Tingsryd sett till spelet och övertaget, samt löven.

Så vilka topplag är det du pratar om som fått ihop det utan problem till match 1? Eller var det Västervik du pratar om eftersom du hade tippat de i toppen.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Bad_Brett:

Det jävliga är ju att man ska ha tålamod mitt uppe i alltihop för att saker o ting ska sätta sig, men det kunde ju ha varit värre oxå om man tittar på ssk-löven.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Bad_Brett: Där håller jag fan med dig om 15 matcher för att komma igång. Det är inte så att vi ställer upp med 24 st nya nordamerikanska spelare som aldrig lirat I AS tidigare.
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Bad_Brett: > Visst är det lustigt att samtliga av de andra favorittippade lagen inte tycks ha några problem att få ihop spelet från match 1?

Favoriten Mora förlorade mot bottentippade Vita Hästen och Södertälje som delar typ samma snittplacering som oss ligger just nu under med 2-9. Men okej.
Kommentera