1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494398 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2387616

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
Tarasov: Jag tycker inte en enda sekund att de är skickligare med puck. De vinner för att vi inte är påslagna, men de har inte alls samma passningsspel som vi kan ha. Kika på VIK-matchen där vi stundtals har fruktansvärt snabbt passningsspel. Löven är faktiskt inte nära att matcha det.

De har några som Lindgren som är duktiga passningsspelare, men jag som sett dem några gånger skulle säga att de bara såg bra ut för att vi inte orkade åka tillräckligt för att sätta press. Mot Almtuna körde de fast precis hela tiden och de var chanslösa mot AIK. Vi måste spela som i sista träningsmatchen mot dem.

Men, Löven har en del skickliga individualister med bra skott och bra teknik. Begränsningen är passningsspelet som jag tycker sett långsamt ut i alla matcherna jag sett dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Modo Hockey : 2022-10-08
J F K:
Igår satte de fler passningar på bladet än vad vi gjorde. Vi går en mot en mot ett samlat försvar kommer dåligt in i anfallszon osv. Sen har de en spelskicklig backsida, även om vår är bra den med. Möjligt att vi är spelskickligare som lag men det fick vi inte ut igår
Kommentera