1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497431 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2430911

Sv: Apropå ingenting...
J F K: "Några idioter som tänder bengaler i LHC-klacken. Vad vill dess rikspuckon åstadkomma?"

Dom vill vara coola "aktiva" supportrar av idag. Du vet dom som är lite mer supportrar än oss andra, dom som älskar sina klubbar lite mer än oss andra.

Som "aktiv" supporter av idag så måste du tydligen bryta mot så många regler och lagar som möjligt. Du bör bränna bengaler, du bör slå folk på käften, du bör sno andra supportrars flaggor, du bör supa skallen av dig och dessutom skryta om det. Kort sagt helt enkelt vara ett gigantiskt rövhål. Utan dessa ingredienser dör hockeyn sägs det!

Det var enklare förr när man reste land och rike runt för att endast sjunga och stötta sitt lag, att spendera en massa pengar utan att kräva något tillbaka. Som sagt, det var annat förr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: Sanning med modifikation att allting var sassa brassa förut och att hets inte existerade. Det enda som egentligen har förändrats i någon större utsträckning är just det här med pyro och till viss del organiserade slagsmål.
Jag personligen kommer aldrig förstå pyro i en inomhusmiljö. Det känns som kultur från en annan sport som man försöker tvinga in i ishockeyn. Bortser man från hälsoaspekter och annat, så är det ju rent objektivt väldigt fjuttigt i jämförelse med hur det kan se ut på till exempel en stor fotbollsarena och en hel läktarsektion också.

Sen tycker jag att man ska vara försiktig med klanka ner på ”aktiva supportrar” i bred mening. Älskar våra egna supporterföreningar för det de bidrar med på och runtomkring match. Ska man lyfta ett ”snällare” exempel så är ju MoDo Småland helt fantastiska också som reser land och rike i stora delar av södra Sverige för att stötta vårt lag utan ”stök”.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Confusius:
Lite synd alltid gillat den sidan med hockeyn, annat är det på HS här är vi gemytliga 🤣
Kommentera