1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497443 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2430989

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: Sanning med modifikation att allting var sassa brassa förut och att hets inte existerade. Det enda som egentligen har förändrats i någon större utsträckning är just det här med pyro och till viss del organiserade slagsmål.
Jag personligen kommer aldrig förstå pyro i en inomhusmiljö. Det känns som kultur från en annan sport som man försöker tvinga in i ishockeyn. Bortser man från hälsoaspekter och annat, så är det ju rent objektivt väldigt fjuttigt i jämförelse med hur det kan se ut på till exempel en stor fotbollsarena och en hel läktarsektion också.

Sen tycker jag att man ska vara försiktig med klanka ner på ”aktiva supportrar” i bred mening. Älskar våra egna supporterföreningar för det de bidrar med på och runtomkring match. Ska man lyfta ett ”snällare” exempel så är ju MoDo Småland helt fantastiska också som reser land och rike i stora delar av södra Sverige för att stötta vårt lag utan ”stök”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB: Har inget alls emot våra supporterföreningar, dom gör ett hästjobb!!

Det jag opponerar mig emot är folk som medvetet väljer att bete sig som rövhål, "för att det är så det ska vara nuförtiden"

Måste det vara ett likhetstecken mellan "aktiv" supporter och att vara ett rövhål?
Går det inte att vara "aktiv" UTAN att bränna bengaler, slå folk på käften, sno flaggor o.s.v.???

På dessa som tur är ett fåtal, låter det som att dom är dom enda och första i sin klubbs historia som någonsin rest land och rike runt för sitt lag, som lagt stora delar av lönen på sitt lag, som lever för sitt lag 24/7, och att vi därför ska respektera rövhatts-beteende.

Men det är ju inte sant! Vi är jävligt många som passionerat lever/levt för våra klubbar 24/7 hela våra liv.

Om jag är en fjant som tycker att man fan kan bete sig OAVSETT vilken typ av supporter-falang man tillhör, så är jag gärna en fjant!

Och gällande våra egna grupperingar MTS, Lumberjacks, MoDo Syd, MoDo Småland, MoDoiter Öresund/har säkert glömt någon så älskar jag dom! Dom gör ett hästjobb, och länge må de leva!

Tycker bara att vi ska göra allt i vår makt för att få bort skiten, vi kan så mycket bättre
Kommentera