1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497445 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2431134

Sv: Apropå ingenting...
KB: Har inget alls emot våra supporterföreningar, dom gör ett hästjobb!!

Det jag opponerar mig emot är folk som medvetet väljer att bete sig som rövhål, "för att det är så det ska vara nuförtiden"

Måste det vara ett likhetstecken mellan "aktiv" supporter och att vara ett rövhål?
Går det inte att vara "aktiv" UTAN att bränna bengaler, slå folk på käften, sno flaggor o.s.v.???

På dessa som tur är ett fåtal, låter det som att dom är dom enda och första i sin klubbs historia som någonsin rest land och rike runt för sitt lag, som lagt stora delar av lönen på sitt lag, som lever för sitt lag 24/7, och att vi därför ska respektera rövhatts-beteende.

Men det är ju inte sant! Vi är jävligt många som passionerat lever/levt för våra klubbar 24/7 hela våra liv.

Om jag är en fjant som tycker att man fan kan bete sig OAVSETT vilken typ av supporter-falang man tillhör, så är jag gärna en fjant!

Och gällande våra egna grupperingar MTS, Lumberjacks, MoDo Syd, MoDo Småland, MoDoiter Öresund/har säkert glömt någon så älskar jag dom! Dom gör ett hästjobb, och länge må de leva!

Tycker bara att vi ska göra allt i vår makt för att få bort skiten, vi kan så mycket bättre
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: Framförallt på kempistiden men även 4-5 år in på 2000 talet reste jag mfl 1-2 ggr i veckan mellan Härnösand och Övik för att vara med på matcherna, har stått 95% i klacken och även haft äran att leda den vid några tillfällen, jag har även medverkat i diverse resor runt i vårat vackra land för att festa med motståndarnas klackar och heja fram Modo hockey, aldrig har jag bråkat med någon trots att jag har fysiken att hävda mig, aldrig har vi bränt bengaler eller kastat stenar på motståndarbussarna, däremot har vi vid flera tillfällen varit ombord på motsyåndarbussarna och tackat deras supportrar efter matcher osv.
Jag är 43 idag och bor i Sundsvall så jag har inte möjlighet att åka på så många matcher numera men jag känner nog att jag tillägnat tillräckligt med pengar, tid och kärlek för att kalla mig en äkta supporter.

Jag förstår att man kan agera i affekt och det har jag själv gjort många gånger, men där drar iaf jag gränsen.

Den här supertöntiga ultrasmentaliteten som dagens TikTok ungdomar har är bara löjlig, sen kan dom vara lika helhjärtade supportrar som vi andra men med ett beteende som inte jag kan stå bakom.
Kommentera