1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497447 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #2431155

Sv: Apropå ingenting...
Confusius: Framförallt på kempistiden men även 4-5 år in på 2000 talet reste jag mfl 1-2 ggr i veckan mellan Härnösand och Övik för att vara med på matcherna, har stått 95% i klacken och även haft äran att leda den vid några tillfällen, jag har även medverkat i diverse resor runt i vårat vackra land för att festa med motståndarnas klackar och heja fram Modo hockey, aldrig har jag bråkat med någon trots att jag har fysiken att hävda mig, aldrig har vi bränt bengaler eller kastat stenar på motståndarbussarna, däremot har vi vid flera tillfällen varit ombord på motsyåndarbussarna och tackat deras supportrar efter matcher osv.
Jag är 43 idag och bor i Sundsvall så jag har inte möjlighet att åka på så många matcher numera men jag känner nog att jag tillägnat tillräckligt med pengar, tid och kärlek för att kalla mig en äkta supporter.

Jag förstår att man kan agera i affekt och det har jag själv gjort många gånger, men där drar iaf jag gränsen.

Den här supertöntiga ultrasmentaliteten som dagens TikTok ungdomar har är bara löjlig, sen kan dom vara lika helhjärtade supportrar som vi andra men med ett beteende som inte jag kan stå bakom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Ja det där var i princip en spegel av hur mitt supporterskap har sett ut. Förutom då att jag haft glädjen och turen att inte varit född eller behövt leva i varken Härnösand eller Sundsvall ;) Born and bread Nolaskogsare.

Apropå supporter-minnen:

Så färskt som 2007! Minns när vi i slaget om Västernorrland i kvarten nere i Plywood Arena hamnade i en sportbar i en av pauserna. Med tanke på trängseln fick vi dela bord med några Timrå-supportrar. Och det var trevligt och gemytligt, vi pratade om matchen bla bla bla, tills vi gjorde misstaget(??!!) att nämna att vi var från Ö-vik och var MoDo-supportrar! Då lämnade våra bordsgrannar bordet omedelbart och gick.

Har aldrig gillat Sönnsvallare innan, och inte gjort det efter heller. En väldigt speciell sort dom där ;)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Själv har man blivit bombhotad i Karlstad, de var något av ett annorlunda slag det.
Kommentera