1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495111 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2441724

Sv: Apropå ingenting...
BobbyG: Tycker Wahlberg/Folin höjt sig sedan ifjol, mycket pga att deras istid minskat och ingen förväntar sig offensiva utflykter från de två.
Dom går all in i defensiven och känns stabilare.

Måste hylla Ingman. Vilken resa den killen gjort!
Gått ifrån att agera nervöst och ta sig vatten över huvud genom att bege sig ut på offensiva räder, till den försvarsgeneral han nu blivit som offrar sig genom att täcka skott, spela hårt och ligga nära motståndarna osv.
Ser du en brottningsmatch med en Modoit inblandad är det ungefär 100% chans att Ingman är inblandad. Tror ingen annan i laget heller gjort av med så många ispåsar under match, han tar stryk och ger stryk.
Dessutom är han inte helt oäven i offensiv zon, och har ett tungt skott i pp.

Kingman förtjänar verkligen all cred han får just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Hans poängmässigt bästa säsong är i KHK 18/19 22p på 52 matcher.
Han är en defensiv back hos oss och tänkt att mestadels bidra defensivt.
Han har nu mäktiga 20 p efter 31 matcher!

MoDo Hockey Hockeyallsvenskan 31 5 15 20p

Fantastiskt är bara förnamnet!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Ja, en fantastisk resa för honom. Därför känner jag inte någon direkt oro för eller blickar tillbaka allt för mycket hur det gick för oss i förra slutspelet. Vi har en hel del gubbar som växt rejält sedan dess. Ingman är ett fint exempel men ta Woods som känns som att han gått från pojke till man - i hur stark han är på isen jämfört med förra året. Synd att skadan kom och satte käppar i hjulet.

Bernhardt och Näsén har sina utvecklingsområden men de är faktiskt klart bättre i år än ifjol också. Då var de ändå två absoluta toppbackar då också.

Mannberg är nog mer den spelare vi ville att han skulle vara förra året.

Sen har vi landat nyförvärv som planerat i år jämfört med ifjol då Jelisejevs blev lite av en paniklösning när det sket sig i sista sekund med Marenis och Muzito Bagenda.
Kommentera