1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495082 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2441727

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Ja, en fantastisk resa för honom. Därför känner jag inte någon direkt oro för eller blickar tillbaka allt för mycket hur det gick för oss i förra slutspelet. Vi har en hel del gubbar som växt rejält sedan dess. Ingman är ett fint exempel men ta Woods som känns som att han gått från pojke till man - i hur stark han är på isen jämfört med förra året. Synd att skadan kom och satte käppar i hjulet.

Bernhardt och Näsén har sina utvecklingsområden men de är faktiskt klart bättre i år än ifjol också. Då var de ändå två absoluta toppbackar då också.

Mannberg är nog mer den spelare vi ville att han skulle vara förra året.

Sen har vi landat nyförvärv som planerat i år jämfört med ifjol då Jelisejevs blev lite av en paniklösning när det sket sig i sista sekund med Marenis och Muzito Bagenda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Verkligen apropå ingenting, men är inte Sebbe klockrent nästa kapten?

Jobbar hårdast av alla varje match, har en konsekvent nivå, stort modohjärta, har varit i klubben längst tillsammans med Sven och Aagaard om man inte räknar Styf.

Enda frågan är väl om han är bra nog att vara i startuppställningen varje match om vi är i SHL, men visst känns det som att han kan göra ett jobb i en fjärdekedja även där?
Kommentera