1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495034 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2441770

Sv: Apropå ingenting...
KB: Den där backsidan kommer motståndare ha lekstuga med. Enligt mig så är det bara Bernhardt och kanske Näsen som håller för SHL av dom som har kontrakt över nästa säsong. Men är tveksam till Näsen. Sen tycker jag inte att vi kan behålla både AP och EJK utan man får bestämma sig för en.

X - X - X
X- Dick - Woods
Aagaard - X / Niederbach - X
Ohlsson - AP - Mannberg / OP

X - X
X - Bernhardt
X - Näsen / X

Vi kan inte snåla och tro att vi kommer hålla oss kvar. Man får komma ihåg att SHL också blivit starkare pga KHL etc.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
modomille: man får väl betänka att HV71 hade med sig en hel del allsvenska spelare upp inför denna säsong och dom har varit en slagpåse i ligan även om dom värvat hur mycket som helst. Så det handlar nog inte så mycket om pengar utan mer om att man får värva sist av alla när man går upp. Även Timrå fick ju tag på två topp 10-spelare i Rattie och Hanzl men var ändå slagpåse första säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Handlar inte om att snåla. Det är helt enkelt inte realistiskt att bygga om ett helt lag i maj. Finns en anledning till att det alltid ser ut på det viset att laget tar med sig en relativt stor stomme med allsvenska spelare.

Tycker det känns väldigt rimligt att ta med Näsén, Bernhardt och Ingman som är våra tre bästa backar. Sen är det inte säkert att alla dem har en given plats på sex backar senare under säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bra reportage om V Hedman (hemma i Sverige)
youtu.be/VuDrsBDH-8g
Kommentera