1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495046 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2441835

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Förutsatt att ni får behålla dom ni vill ja men Woods och Vela kan väl i teorin redan ha signat på för LHC eller nåt annat lag som bra spelare så ofta gör? Samma med Bernhardt. Så det är ju en del ”om” och ”men”. Sen om jag får vara lite fräck så ser jag två backar som håller för SHL i er trupp och det är Näsén och Bernhardt. Har så klart inte sett Modo lika mycket som er här inne. Ny förstemålvakt lär ni väl också behöva?

Säger inte att ni kommer få det lättare eller svårare än nån annan nykomling men om ett lag som HV71 får problem att återetablera sig så tror jag att man ska ha respekt för utmaningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Som sagt. Woods har ett kontrakt som är giltigt i SHL. Han kan ha skrivit på för SAIK, men går vi upp spelar han för oss eller åker utomlands.
Vad är det du inte förstår med de kontrakten som flera av våra toppspelare har?

Sedan är de såklart körda om vi inte går upp.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Olle: De flesta är överens om att Ingman har varit genomgående bäste back den här säsongen. Och Brickley, om han nu väljer att stanna, har trots allt spelat en del NHL-hockey. Och hade Berg sluppit alla skador hade även han hållit SHL-klass - Det är bara att höra med Leksandssupportrarna.
Kommentera