1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495036 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2441812

Sv: Apropå ingenting...
Olle:

Det är väl ingen som skrivit att de tror att vi bygger ett slutspelslag med en stomme av allsvenska spelare.

Första året handlar om att överleva och det tror jag man kan med en stomme av allsvenska spelare och rätt tränare/sportchef.

Ni hade tillräckligt bra spelare för att undvika kval egentligen, men Freddan/Ante var en katastrof och fick inte till något vettigt försvarsspel och struktur.

Här håller jag Karlin som vassare och tror att han kan överleva första förstasäsongen med en stomme av det vi har i truppen idag och sedan krydda med en vass förstakedja och två nya backar.

Jag skulle säga att vi står bra rustade för en första säsong med 4-5 nya forwards samt 2 nya backar till dagens trupp, förutsatt att vi får behålla de vi vill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Förutsatt att ni får behålla dom ni vill ja men Woods och Vela kan väl i teorin redan ha signat på för LHC eller nåt annat lag som bra spelare så ofta gör? Samma med Bernhardt. Så det är ju en del ”om” och ”men”. Sen om jag får vara lite fräck så ser jag två backar som håller för SHL i er trupp och det är Näsén och Bernhardt. Har så klart inte sett Modo lika mycket som er här inne. Ny förstemålvakt lär ni väl också behöva?

Säger inte att ni kommer få det lättare eller svårare än nån annan nykomling men om ett lag som HV71 får problem att återetablera sig så tror jag att man ska ha respekt för utmaningen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Precis. När man ser hur Karlkvist, Tambellini, Johnsson, Björklund, Olofsson, till viss del Rosdahl, Norlinder, Berglund etc. har dominerat på högre nivå så är jag inte alls säker på att vi behöver addera så mycket.

Woods, Big Dick, Aagaard, AP, Bernhardt, Näsén, Brickley, Ingman är jag säker på skulle kunna hålla rätt hög nivå i SHL. De flesta är dessutom i en bra ålder och kommer fortsätta utvecklas.
Kommentera