1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492374 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2539346

Sv: Silly season
Rytter: Lyytinen och Rindell är skapligt offensiva backar. Inga Pudas eller Häman-Aktell men såna backar är inte tillgängliga för alla lag. Eronen och Stenqvist var inga offensiva specialister men dom gjorde poäng och mål i slutspelet ändå, backar får alltid en massa gratispoäng bara man får speltid i PP. Bernhardt hade varit ett spännande wildcard för Timrå men faktum är ju att hans defensiv är i princip helt oprövad i SHL. Jag tror han får problem med tempot, tycker han ser ut att ta det lite väl lugnt i många situationer.

Sen har du rätt i att Timrå behöver värva en klassback (klart det finns pengar), precis som Modo behöver, men jag tror huvudsaken är att det är en bra tvåvägsback. Dom där LaLeggia-poängen klarar man sig utan. Sen har ju Växjö typ 2 backar på kontrakt och Luleå 5 st så det återstår väl att se vad som finns kvar sen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Olle: Kan tillägga att Luleå har 6 backar på kontrakt, Laaksonen har skrivit på enligt lokal media men spelar fortfarande så kan inte presenteras. Så vi ska bara ha in en till toppback.
Kommentera