1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492181 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2599326

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 23-11-18 Borta
Saleva: kommer givetvis inte hålla i sig men mikkel är just nu på väg mot 32 mål på en hel säsong. både han och woods mot 43 poäng vilket är riktigt starkt. hela den kedjan kommer att få riktigt fina siffror över hela raden om dom kan hålla uppe spelet. det hade jag verkligen aldrig trott. tittar man på siffrorna så är det den kedjan som driver modo i 5-5 och faktiskt är plusspelare dag ut och dag in, tillsammans med det som också är helt otroligt, att brickley och berg är bästa backparet. hand upp den som trodde det innan säsongen

oregano just nu 25 på 47 matcher, det börjar trenda åt rätt håll, sen säger ett snitt såklart inte hur det kommer sluta, men checkar han in runt 30 när säsongen är slut så tycker jag det är ett väl godkänt resultat, förhoppningsvis hittar han något positivt med sam nu.

jag såg att nån igår nämnde att modo har sparkapital, och ja, det hoppas jag också på, men vi bör också räkna med möjligheten att modo faktiskt inte har något sparkapital. det är fullt möjligt, i vissa fall troligt, att...

...södergran och walli är som dom varit senaste tio rent produktionsmässigt (bra på annat)
...ranta inte är någon poänggörare
...roma är slut, han är 35 och alla tar slut någon gång
...rundblad inte är en offensiv kraft längre

säger inte att allt detta stämmer eller kommer stämma men ser det inte som en omöjlighet heller och då är det josh kedja och möjligtvis då oregano om han fortsätter uppåt som ska göra det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 23-11-18 Borta
BobbyG: Såg om delar av gårdagens match och måste säga att jag verkligen gillar de nya kedjorna.
Ruohomaas kedja skapar en hel del fina lägen men framför allt känns alla 4 enheter väldigt jämna.
Walli känns gjuten bredvid Ruohomaa och Niederbach, och Vigneaults kedja var kvällens näst bästa bakom HA-linan.
Södergran riktigt bra i fjärde och gör den linan starkare, hoppas dock han får många minuters speltid då han förtjänar det just nu.
Ser tvärtemot dig absolut inget som pekar neråt.
Södergran, Walli och Rundblad tycker jag håller godkänd nivå med råge och behöver i princip bara fortsätta spela som dom gör.
Enda orosmolnet är Ruohomaa som är lite för långsam och kladdig. Som det känns just nu får man vara nöjd så länge han inte sänker sin kedja. Gör lite snygga moves emellanåt, men det är för sällan och gör för svagt avtryck i offensiven medans hans duttande ställer till det i defensiven.

Jag tror det till störst del handlar om självförtroende. Jämför hans kroppsspråk igår med hur det var under försäsongen. Då var hen en ledare som manade på andra och tog för sig, såg sig själv som en ledare.
Nu är det nästan så att han gömmer sig, tittar ner i isen och tar så lite plats som möjligt.

Bernie på gång, tycker han tar små kliv hela tiden till att bli den han var ifjol. Känns mer självsäker och vågar spela ut sitt register.
Låg bakom 2 mål igår.

ORegan tillför precis vad det här laget behöver, skills. Hans assist igår var av den högre skolan.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 23-11-18 Borta
BobbyG: Håller med dig om att MoDo kanske inte har så stort sparkapital på nämnda spelare, jag uttryckte redan i somras tveksamhet till Roma. Till det ska läggas att vi ju inte fått några svåra skador på bärande spelare och där kan det ju häxa till det om det sker och många matcher missas. Det sista, med få skador, kan vi ju också vända till något positivt - att MoDo har bra träningsupplägg och fys/hälsoteam.
Kommentera