1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2639420

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
Smurfen: Om laget byter till bomullströjor. Nånstans ska man fan inte bli irriterad. Jobbig jävla liga, 2:a i världen och BIF tog en bit av våra pengar. Starkt att ge så många HA-lirare speltid och att MoDo inte skeppade ut alla under Silly. Knappast sett bättre ut med lirare från DEL istället för hjältarna som tuggade oss tillbaka. Det är mest psykologiskt att vi glider ner mot strecket efter en bra start. Klubben har nog fattat detta och det är en kamp in i kaklet. Rundblad såg ut att vara under tung press och det kanske ändå är bättre än om han hade stått och flinat.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
Costanza: Tror det är första gången på hela säsongen som våra spelare faktiskt börjar känna av press att det mycket väl kan bli kvalspel om några veckor.
Början på säsongen spelade vi med en respektlöshet som var befriande att se och känslan var också att vi inte hade något att förlora.
Nu tror jag några börjar inse att vi faktiskt har det, och börjar spela under liknande press som andra lag gjort under hösten.
Ska man försöka hitta något positivt kan det vara att man mentalt till sist träffar botten och att pressen faktiskt minskar när förlusterna radar upp sig(se IKO)

Till sist kan man nog konstatera att det var ett misstag att skicka Ruohomaa.
Man skulle nog satt hårt mot hårt och direkt förklarat att kontraktet gäller säsongen ut.
Jag har dragit exemplet med Tollefsen förut som fick NHL-kontrakt men inte hade någon out från MoDo.
Han deklarerarade öppet att han ville lämna men Nästlund vägrade, och han spelade hela säsongen i Övik(och var riktigt bra)
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - IF Malmö Redhawks 24-01-27 Hemma
Costanza: psykologiskt kan det absolut vara. jag vet inte, har ingen aning så ska inte säga att det är så för modos del, men ibland är det lättare att jaga än att vara jagad, särskilt om man inte är så bra till att börja med.

nu kommer det en vecka med tre matcher där ingen förväntar sig att modo ens ska vara i närheten av poäng. lämpligt tillfälle att överraska positivt
Låst ämne