1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492461 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2686399

Sv: Apropå ingenting...
J F K: De håller alltså på att älta domarna fortfarande i Brynäsboken.

Man älskar liksom sådana här saker:
"Jag googlade domaren Mattias Enroth och hamnade på Eliteprospects. Det visar sig att han bor i centrala Stockholm och spelat i Djurgården i sin ungdom, alltså sannolikt Djurgårdare!

Han är jävig och borde inte döma i HA! Tycker faktiskt detta är ett fall att ta upp på bordet i rätt instanser."

Brynäsaren menar alltså allvar? Förra säsongen var det en domare som spelat i Djurgårdens juniorlag som dömde ett derby mellan DIF och AIK. Här ska det handla om att en domare som möjligen hållit på Djurgården skulle döma mot Brynäs då det skulle möjligen vara en fördel för Djurgården att möta BIK?

Det är något sjukt över den där boken. Det verkar bli någon slags sektmentalitet där man bara blir bekräftat om man hittar en ny liten infallsvinkel som kan förklara hur Brynäs förlorade. Extra bonus om det rör domare på något sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Var lite kul hur många där inne som inte accepterade min MoDo-optimism inför säsongen och dömde ut våra chanser i SHL.

Men blev rätt tydligt att dom inte hade någon koll överhuvudtaget då man trodde att ranta värvades som "breddspelare" t.e.x.

När jag sen förklarade att våran matchserie mot DIF borde slutat vid 5 matcher istället för vid 7 (med 3 matchbollar) så började personen som var här inne igår insinuera att jag inte skulle tåla någon annan åsikt än "4 raka" till exempel.

Är i stort omöjligt att föra en normal diskussion där inne med folk som fultolkar allt man skriver.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: tror inte det spelar någon roll. Hade Wessner dömt tex hade det nog snarare gynnat Brynäs då man inte vill riskera att vara jävig. Larvig diskussion egentligen, släppt det och gå vidare ny match imorgon
Kommentera