1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492476 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2686392

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Det var väl betydligt fler än så av spelarna som drabbades av pensionshärvan. Jag tror inte den i sig spelar in överhuvudtaget.
Det är någonting annat.
Det är klart att Niklas på sikt kan vinna på att bänka stjärnor som på något sätt missköter sig. Han har lite mer trovärdighet än andra i sitt ledarskap om man inte ställer upp på hans regler. Sedan är det anmärkningsvärt att man bänkar spelare väl framme i slutspelet. Det borde hanterats långt tidigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: De håller alltså på att älta domarna fortfarande i Brynäsboken.

Man älskar liksom sådana här saker:
"Jag googlade domaren Mattias Enroth och hamnade på Eliteprospects. Det visar sig att han bor i centrala Stockholm och spelat i Djurgården i sin ungdom, alltså sannolikt Djurgårdare!

Han är jävig och borde inte döma i HA! Tycker faktiskt detta är ett fall att ta upp på bordet i rätt instanser."

Brynäsaren menar alltså allvar? Förra säsongen var det en domare som spelat i Djurgårdens juniorlag som dömde ett derby mellan DIF och AIK. Här ska det handla om att en domare som möjligen hållit på Djurgården skulle döma mot Brynäs då det skulle möjligen vara en fördel för Djurgården att möta BIK?

Det är något sjukt över den där boken. Det verkar bli någon slags sektmentalitet där man bara blir bekräftat om man hittar en ny liten infallsvinkel som kan förklara hur Brynäs förlorade. Extra bonus om det rör domare på något sätt.
Kommentera