1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482926 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2702293

Sv: Silly season
J F K: Han hade rätt dålig +/-, men i hans fall tycker jag det är lite missvisande. Visst, han är inget ess i defensiven, men å andra sidan tycker jag han tappar väldigt få pucka i sina uppåkningar. Känslan är att det oftast slutar med en tekning i anfallszon eller offensiva blå. Jag tycker i sådana fall att en spelare som Ranta spelar med betydligt mindre marginaler (även om han såklart är individuellt skickligare på samtliga plan).

Tror definitivt Södergran kommer kunna vara bättre version av, säg, Peter Öberg, Dvs någon som bidrar med energi och får till tekningar i anfallszon, och som då och då kan hamna i ett målstim.

Kan förstå kritiken, men jag kan inte förstå hur samma människor samtidigt kan höja OP till skyarna - En spelare som har exakt samma begränsningar och som dessutom är tekniskt sämre på i princip allt.

Gissar att det mest handlar om att man tycker att OP är en skön person (vilket han är), men hade jag fått välja mellan att skriva 5-årskontrakt med Södergran eller OP så hade valet varit extremt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett:
Tycker han är viktig med sina pucktransporter. Det märks även på ett negativt sätt när han är borta, för vi tappar en dimension. Utöver det tycker jag han utvecklas. Tar han inte nästa steg kan han vara en nyttig spelare i många år.
Kommentera