1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

498229 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2706267

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Sedan när blev det förbjudet att ha subjektiva åsikter?`
Du kan ju omöjligen veta vad jag tycker och om du på fullaste allvar menar att jag måste tycka på ett eller annat sätt så förstår jag inte meningen med ett forum.

Jag tycker fortfarande Silfverberg är en rätt svag värvning. Min poäng här är att det blir en väldigt dyr spelare som inte är självklar för en topproll. Har man en stomme med spelare som kanske inte klarar spela första och andrakedjan, så måste man värva spelare för dessa. Om då inte Silfverberg tar en producerande roll så blir det en värvning för de nedre kedjorna, något jag inte tycker Brynäs behöver. En bra spelare, men som man inte hittar rätt roll till och som kostar väldigt mycket pengar.

Tyvärr verkar True också kunna hamna i samma kategori för oss, även om han är billigare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: nu ska vi inte kasta Sten i glashus, det är väll ganska ofta du inte är en förespråkare av subjektiva åsikter då du ofta ”rättar” andra användare. Men jag köper din poäng.

Tyvärr är jag beredd att hålla med om True, skriker flopp tycker jag!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Du måste verkligen ha oerhörda insikter i Brynäs som vet att Silfverberg är en ”väldigt” dyr spelare som man inte hittar rätt roll åt och därmed kostar väldigt mycket pengar…

Jag trodde man lyckats täta hålen uppe på Sätraåsen, men du måste uppenbarligen ha en direktlinje rätt in till både Alcén och Gällstedt… Grattis!…
Kommentera