1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497620 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2709135

Sv: Silly season
Jan-Erik :

Exakt, han har ju själv berättat att det var en rejäl omställning till SHL. Dessutom lyfte han sitt spel i slutet av säsongen vilket talar för att han kan ha hittat ett recept som fungerar.

Så det är ju inte helt orimligt att tro att han kan hitta en bättre och jämnare nivå år 2.

Hade han haft lika svårt att ställa om i lag som inte varit nykomling eller hade han sett bättre ut om han fått kliva in i ett lag som Skellefteå?

Med det sagt så ska det ju bli intressant att se hur alla brynäs hemvändare hanterar det första acklimatiseringsåret när samtliga har varit borta från svensk hockey länge.

Vesel som aldrig lyckats på SHL-nivå etc.

Frågan är om inte acklimatiseringsåret kommer bli tuffare än vårt "svåra år 2" (då jag gissar att ingen expert kommer göra "misstaget" att tippa oss att överträffa fjolåret utan att vi, på sin höjd, gör en liknande säsong och ev. gör anspråk på en play-in-plats).

Blir hur som helst intressant att följa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Trilske: Jo, det är fler som haft jobbigt. Strömwall och Tömmernäs hade väl båda omställningsproblem och kom igång först i slutet av säsongen. Misstänker att True sannolikt kommer få det jobbigt, men också att som jag nämnt Timrå får problem med en tränare som är helt obekant med SHL.
Kommentera