1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

497620 inlägg · 4091 ämnen

Inlägg #2709136

Sv: Silly season
Trilske: Jo, det är fler som haft jobbigt. Strömwall och Tömmernäs hade väl båda omställningsproblem och kom igång först i slutet av säsongen. Misstänker att True sannolikt kommer få det jobbigt, men också att som jag nämnt Timrå får problem med en tränare som är helt obekant med SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Jag tycker samtidigt att det har blivit lite historierevisionism när gäller Rundblad. Läser man här kan man lätt tro att han var helt vilsen första halvan innan han acklimatiserade sig.

Sanningen är dock att han var riktigt bra i början och gjorde dessutom ett drömmål i någon av de första matcherna. Sedan blev han sämre och sämre för slutligen spela upp sig de sista 10 matcherna.

Det är inte alls samma mönster som exempelvis Strömwall hade. Skulle säga att det nog åtminstone dröjde 20-25 matcher innan Rundblad började bli ifrågasatt. På sin höjd var det irritation över att handrog ner tempot i powerplay, men ytterst få kritiserade hans defensiv under första halvan.

Ser därmed ingen tydlig trend, men hoppas att bättre sommarträning och revanschlusta kan göra susen.

Tror även Bernhardz kommer explodera på SHL-nivå.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:

Vi kommer nog kunna fortsätta smyga i vassen, känns inte som att förväntningarna har höjts överdrivet mycket varken från experter eller supportrar.

Men trots att alla kände till förutsättningarna så var det ju rätt livat här i januari. Har svårt att föreställa mig hur det kommer låta i bif-boken om de hamnar i ett liknande läge.

Förövrigt är man ju såhär i efterhand rätt glad att vi inte landade en spelare som Strömwall som bara var in i ligan och vände.

Ett sådant tapp hade varit fruktansvärt tungt.
Kommentera