1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2710442

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Det är klart att ingen var nöjd i efterhand. Silfver var horribel i landslaget.

Det är som att säga att alla värvningar beror på att spelaren är fantastisk, men många misslyckas. Silfver har varit en gigantisk flopp i svenska landslaget. I fotboll klart jämförbar med en videojugge.

Det är helt enkelt som när man i fyllan beställer en likör 43 med mjölk, men sedan inser att man återigen gjort en fadäs och står där med en sötsliskig sörja som i efterhand var ett felbeslut. Åren har en tendens att få gamla minnen att verka fantastiska.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: förstår inte. Likör 43, choko mint, baileys med mjölk skakad o brun farin är fortsatt lika gott. Som att dricka mjölkchoklad. Går inte å bli för gammal för oboy.

Men ja, nycket gammalt lever på minnen som kanske förskönats.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Trodde ni syftade på Silfverbergs landslagskarriär i det stora hela och inte enbart 2023.

Håller med om att Silfverberg inte var bra i VM 2023, men många i det svenska laget stod för svaga prestationer... Likväl hade nog varenda sportchef i SHL tackat ja till varenda spelare i den svenska truppen om de fått erbjudande.

Och till den mer relevanta punkten. Om man pratar om SHL-värvningar och möjligheter att lyckas i SHL 24/25, varför ska då Silfverberg sågas med argumentet att han inte levererade i ett svenskt VM-lag? Är det svenska VM-stjärnor typ Nylander som han bör jämföras med eller är det andra SHL-värvningar? Vilka svenska VM-stjärnor har Modo och de andra SHL-lagen värvat?

Om man jämför Silfverberg med era och andra SHL-nyförvärv istället för Nylander så framstår han knappast som en usel värvning.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ska vi skåla?
Kommentera