1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492370 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2710449

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Trodde ni syftade på Silfverbergs landslagskarriär i det stora hela och inte enbart 2023.

Håller med om att Silfverberg inte var bra i VM 2023, men många i det svenska laget stod för svaga prestationer... Likväl hade nog varenda sportchef i SHL tackat ja till varenda spelare i den svenska truppen om de fått erbjudande.

Och till den mer relevanta punkten. Om man pratar om SHL-värvningar och möjligheter att lyckas i SHL 24/25, varför ska då Silfverberg sågas med argumentet att han inte levererade i ett svenskt VM-lag? Är det svenska VM-stjärnor typ Nylander som han bör jämföras med eller är det andra SHL-värvningar? Vilka svenska VM-stjärnor har Modo och de andra SHL-lagen värvat?

Om man jämför Silfverberg med era och andra SHL-nyförvärv istället för Nylander så framstår han knappast som en usel värvning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Man behöver inte tycka lika. Jag hade varit väldigt besviken om vi tagit Silfverberg till MoDo. Jag tror även att andra lag kan tycka att han är lite för långsam på skridskorna för att vara en toppspelare i SHL numera.
Hans spelstil är verkligen inte en garanti för att lyckas i SHL. Snarare är det många varningsklockor som ringer där.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: here we go igen hahaha. Ledsen men du måste vara en av de mest lätt-trollade personerna på hs. Varför bryr du dig ens om vad ett par modoiter tycker om Silfverberg?
Kommentera