1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492186 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2710510

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Nja, en dokumenterad mobbare. Snarare en skitstövel i omklädningsrummet.

Zlatan har alltid spelat för sig själv och aldrig för kollektivet. En spelare som aldrig gjort svenska landslaget bättre även om han individuellt lyckats.

Sedan kan man såklart inte kritisera honom för alla Champions League han vunnit. Hur många var det nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Tror du alltså att Sverige gått till alla fotbollsmästerskap som man ändå gick tlll under hans aktiva tid även om han inte hade spelat en match? Du menar t ex på fullt allvar vi slagit Danmark ut play off inför EM 2016? Om du sett de två matcherna så var han verkligen på hela banan och krigade för laget. Även om han inte vann Champion League så är han i alla fall Europa League mästare. Hur många svenskar har blivit ligamästare lika många gånger som han i Europas proffsligor?

Tänk på att han var aktiv i ett läge när fotbollen är en global sport. När Gunnar Nordahl, som du nämner, var på topp kom spelarna i stort sett från Sydamerika och Europa.

Zlatan konkurrerade med skickliga spelare från i stort sett hela världen. T ex spelare från Sydkorea, Egypten, Sengal, Ghana, Elfenbenskusten o s v hade inte ens fått en inbjudan till Milan på 1950-talet nu fanns spelare från de länderna i konkurrerande toppklubbar samtidigt som Zlatan var aktiv, t ex Salah, Mané, Drogba, Son Heung-min o s v.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Inte enligt Janne A men han kan såklart ha fel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det är sjukt med AI. Jag skrev "Pong" och fick hela koden utskriven. Till och med Java-George blev paff,
Kommentera