1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2710545

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Tror du alltså att Sverige gått till alla fotbollsmästerskap som man ändå gick tlll under hans aktiva tid även om han inte hade spelat en match? Du menar t ex på fullt allvar vi slagit Danmark ut play off inför EM 2016? Om du sett de två matcherna så var han verkligen på hela banan och krigade för laget. Även om han inte vann Champion League så är han i alla fall Europa League mästare. Hur många svenskar har blivit ligamästare lika många gånger som han i Europas proffsligor?

Tänk på att han var aktiv i ett läge när fotbollen är en global sport. När Gunnar Nordahl, som du nämner, var på topp kom spelarna i stort sett från Sydamerika och Europa.

Zlatan konkurrerade med skickliga spelare från i stort sett hela världen. T ex spelare från Sydkorea, Egypten, Sengal, Ghana, Elfenbenskusten o s v hade inte ens fått en inbjudan till Milan på 1950-talet nu fanns spelare från de länderna i konkurrerande toppklubbar samtidigt som Zlatan var aktiv, t ex Salah, Mané, Drogba, Son Heung-min o s v.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik : Ja, jag är övertygad om att Sverige vore ett bättre lag utan Zlatan. Att om Zlatan varit med 94 så skulle man aldrig gått så långt.

Under Zlatan var vi hela tiden ett mediokert lag. Mest för att vår styrka varit lagspelare, medan Zlatan aldrig någonsin sprungit en meter för att försvara eller för att skapa ytor åt någon annan
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jan-Erik :
Jaaahapp, nu blev det fjollboll 🤣
Kommentera