1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2712204

Sv: Apropå ingenting...
Huge:

Att Modo blev kvar i allsvenskan i 7 år var det absolut bästa som kunde hända föreningen. Göra om och göra rätt helt enkelt. Att köpa sig tillbaka direkt är ingen garanti för succé om man inte gör något åt problemen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Randy Marsh: "Att Modo blev kvar i allsvenskan i 7 år var det absolut bästa som kunde hända föreningen. Göra om och göra rätt helt enkelt. Att köpa sig tillbaka direkt är ingen garanti för succé om man inte gör något åt problemen."

All heder åt er och tålamodet under de 7 åren.
Nu hade vi ju flera spelare som själva ville stanna kvar och spela oss tillbaka igen, så snacket om att vi köpte oss tillbaka blir väl en aning skevt resonerat.
Sen är jag rätt säker på att ni själva hade gjort likadant när ni åkte ur, förutsatt att ni också hade haft ett gäng stomspelare med klubbhjärta som ville stanna kvar....
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Randy Marsh: Precis är bara att kolla på Brynäs som får dras med Masken, Ove, Gälla och Alćen nu när dom gick upp direkt. Klart det inte är några genier jag rabblade upp precis.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Randy Marsh: Sju år kanske inte var det optimala, men vi har verkligen hittat rätt. Rejält plus varje år, mer och mer publik samt en organisation som verkligen känns klockren på varje position.

Just ekonomin är väl det jag är mest nöjd med faktiskt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Randy Marsh: Det bästa som kunde ha hänt hade väl varit att gå upp direkt och därefter ta 6 raka SM-guld istället för att köra 7 år i HA?

Ni har gått miste om mycket under er ökenvandring i HA.
Kommentera